دانلود مقاله بهینه سازی سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچی

دانلود مقاله بهینه سازی سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچینگ فیلتر کیک تصفیه الکترولیت روی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچینگ فیلتر کیک تصفیه الکترولیت روی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچینگ فیلتر کیک تصفیه الکترولیت روی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچینگ فیلتر کیک تصفیه الکترولیت روی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: ششمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
محمدصادق صفرزاده – دانشکده مهندسی مواد و متالورژِی، دانشگاه علم و صنعت ایران و مرکز تحق
محمد شیخ شاب بافقی – دانشکده مهندسی مواد و متالورژِی، دانشگاه علم و صنعت ایران و مرکز تحق
داود مرادخانی – دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان-
حکمت رضوی زاده – دانشکده مهندسی مواد و متالورژِی، دانشگاه علم و صنعت ایران و مرکز تحق
چکیده:
سمانتاسیون کادمیم از محلول حاصل از لیچینگ اسیدی فیلتر کیک تصفیه الکترولیت روی شرکت ملی سرب و روی ایران در مرکز تحقیق و توسعه شرکت توسعه معادن روی ایران انجام گردید. از این فیلتر کیک به عنوان ماده اولیه جهت بازیابی کادمیم استفاده می شود. با توجه به نیکل بالای موجود در فیلتر کیک های کارخانجات داخلی و حل شدن آن به همراه کادمیم در مرحله لیچینگ اسیدی، به دست آوردن اسفنج کادمیم با کمترین مقدار نیکل امر بسیار مهمی است، اما رسوب همزمان روی به دلیل حذف آسان در مراحل بعدی مشکل زا نیست. در این پژوهش اثرات مقدار پودر روی، زمان، سرعت همزدن، pH اولیه محلول، درجه حرارت و دانه بندی پودر روی در سمانتاسیون کادمیم مطالعه و شرایط سمانتاسیون بیشینه کادمیم و کمینه نیکل تعیین گردید. نتایج به دست آمده نشان می دهند که در صورت انتخاب مقدار پودر روی به میزان 1/2 برابر مقدار استوکیومتری، زمان 5 دقیقه و دمای 45 درجه سانتیگراد، اسفنج به دست آمده خالص تر خواهد بود.

کلمات کلیدی :
» نظر